Kommende arrangementer på Gastroteket

Næste arrangementer:

Torsdag d. 9. november 2017
Portvinsaften
(se information til højre)

Fredag d. 10. november 2017
Vi går i julestemning og serverer Gastrotekets Julebræt til frokost og Gastrotekets Julegæstebud hver torsdag, fredag & lørdag aften.

Torsdag d. 7. december
Champagnesmagning med fokus på nytårsaften
(flere oplysninger følger)

PORTVINSAFTEN TORSDAG D. 9. NOVEMBER:

Portvinsaften på Gastroteket torsdag d. 9. november 2017 kl. 18:00.
Vi glæder os utroligt meget til at præsenterer et utroligt flot line-up af portvin, for dem der godt kan lide denne vintype.

Aftenen forløber således:
Vi starter kl. 18:00 med et glas mousserende vin, for at rense smagsløgene, så vi er klar til at smage 6 forskellige portvine.

Vi starter med en forret bestående af tre anretninger:
Røget pighvar brandade med persillerodscreme
Fasanterine med grønne tomater
Gravad krondyrryg med karl johan mayo, rødbeder i solbær og friskost.
Hertil bliver der serveret 2 tawnytyper:
Graham’s 10 years old tawny
Graham’s 20 years old tawny

Hovedretten er okseryg serveret med rillettes af oksebryst, røget og saltbagt selleri, palmekål og kokkens kartofler.
Hertil bliver der serveret 2 vintage port:
Graham’s vintage 2000
Graham’s Quinta do Vesuvio vintage 2000

Desserten er to anretninger:
Der vil blive serveret ost samt kokkens sødt og sprødt og mørk chokolade iscreme med hasselnød, marengs og havtorn.
Hertil bliver der serveret tawny og colheita:
Graham’s 30 years old tawny
Hutcheson Colheita 1998, aftapning fra 2016.

Prisen for alt dette er 795,- pr. person.

Aftenens vært/værtinde vil være Frank, sælger ved H. J. Hansen samt Gastrotekets egen sommelier og restaurantchef Camilla.

Vi glæder os meget til at byde jer indenfor til en aften med portvin og god mad i fokus samt masser af spændende fortælling.

Book din plads nu på telefon 28180111.

nyhedsbrev-ikon

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Gastrotekets nyhedsbrev og få information om
f.eks. vareudvalg i butikken og kommende arrangementer.

Top
X