Bordbestilling og henvendelser vedr. selskaber på Gastroteket:
sms på tlf 28 18 01 11 eller skriv til restaurant@gastroteket.dk

Frokost

frokost-brunch

Kolde og varme frokostretter

Tirsdag aften

færdigretter

Brasserie-aften

Onsdag aften

Nose to tail aften

Torsdag aften

fredags vinbar

Vin & Bræt

Fredag & Lørdag aften

færdigretter

Gastrotekets Gæstebud & Jule Gæstebud

Lørdagsfrokost

frokost-brunch

Brunch & Frokost

Gastroteket

– Restaurant og delikatessebutik under samme tag i Nørregadekvarteret i Odense.

På Gastroteket er vi optaget af, at den mad, som du køber i butikken og som du får serveret, smager af noget – og at den smag, du har i munden, skal være god.

Derfor går vi først og fremmest efter smagsoplevelser, når vi udvælger råvarer.

Vi prioriterer desuden leverandører, for hvem dyrevelfærd og økologi er vigtige.

Smager du mad eller vin på vores restaurant, du godt kan lide, kan du højt sandsynligvis også købe det med hjem.

I butikken sælger vi nemlig de samme charcuterivarer, oste, vine, og de hjemmelavede delikatesser, som du får serveret.

separator-streg-venstre

FROKOSTMENU

separator-streg-hojre

Tirsdag – fredag kl. 11.30 – 15.30

Frokostretter

VARME & LUNE RETTER

Gastrotekets Croque Monsieur
Lyst brød – fransk skinke – Comté – sennep – salat
95,- kr.

Ristet svampetoast
Smørristet brød – Stegte svampe – Fanø skinke – Salat
129,- kr.

Glæd dig også til vores:

Julebræt – som serveres i perioden 10. november til 22. december
Æbleflæsk – Gravad laks – Medister – Julesild – Confiteret gris – Grønkål – Ris a la mande – Stelton  
169,- kr.

 

KOLDE RETTER

Kulmule Rillette
Selleri – dild – citron – sprødt brød
159, – kr.

Andesalat
Confit de Canard – kapers – hjertesalat – sennepsmayo – sprødt brød
149, – kr.

Laks fra Hindsholm Røgeri
Koldrøget laks – fennikel – urter – syrnet fløde – radise
149,- kr.

Charcuteri bræt
Et bræt med et skiftende udvalg fra vores deli: charcuteri, oste, røget laks fra Røgeri Hindsholm, hjemmelavet tomatpesto, artiskokcreme, syltede grøntsager og nødder. Serveret med hjemmebagt lyst og mørkt brød. (Fås også udgave med grønt og fisk)
169,- kr.

Ostebræt
4 oste – hjemmelavet knækbrød – syltetøj
119,- kr.

Snacks
Lidt forskelligt fra vores deli – f.eks. til et glas vin: oliven, skinke/pølser, sprødt, brød og olivenolie
65,- kr

Kage/dessert
Spørg din tjener
69,- kr.

separator-streg-venstre

BRASSERIE-
AFTEN

separator-streg-hojre

Tirsdag kl 17.30 – 21.30

Hver tirsdag serverer vi rustikke retter i samme ånd som på de franske brasserier. Det kan være simremad, “mormormad” og grillmad.

Tirsdagsmenu
2 rustikke retter  (enten forret og hovedret, eller hovedret og dessert”) til en stærk tirsdagspris
215 kr / person.

Se vores menuer for de kommende tirsdage her>>

Velkomst & Snacks
Nyd et glas mousserende vin og kokkens snack inden middagen.
75,-kr

Charcuteri bræt
Et bræt med et skiftende udvalg fra vores deli: charcuteri, oste, røget laks fra Røgeri Hindsholm, hjemmelavet tomatpesto, artiskokcreme, syltede grøntsager og nødder. Serveret med hjemmebagt lyst og mørkt brød. (Fås også udgave med grønt og fisk)
199,- kr.

separator-streg-venstre

NOSE TO TAIL

separator-streg-hojre

Onsdag kl 17.30 – 21.30

NYT KONCEPT – VI BRUGER HELE DYRET – HVER ONSDAG!

 

Pr. 15 november 2017 indfører Gastroteket nyt “Nose to tail” koncept, hvor vi spiser hele dyret.

Vi vil gerne hjælpe vores gode leverandører, der går op i smag, produktionsmetoder og dyrevelfærd – de står ofte tilbage med udskæringer, der kan være svære at afsætte, fordi alle de kendte udskæringer bliver solgt først.

Det synes vi er synd og total madspild!

Derfor lancerer vi et koncept, hvor kokkene køber hele dyr hjem og laver forskellige retter af dyret samt passende garniture. Det færdige resultat bliver fordelt på fade og skåle, som hele bordet deler ud fra et social sharing princip.

Det bliver smadder hyggeligt og meget lækkert – og så kan du spise med god samvittighed!

På premiereaftenen d. 15. november, starter vi med økologisk gris på menuen – grisen kommer fra Steensgaard Økologiske Principlandbrug. Nå ja, –  så er der også lækre oste til dessert!

Alt dette fås for kun 250,- pr. person.

Menu for kommende onsdage:

22.11: Kalv fra De Fynske Gårde + ost til dessert

29.11: Lam fra Davrehøj + ost til dessert

06.12: Urupdam okse + ost til dessert

13.12: Hindsholm gris + ost til dessert

20.12: Gås fra Allégården + ost til dessert

Pssst… er du ikke den store ostespiser, har kokkene altid et alternativ.

MEN VI HAR TILBUD PÅ FISKE AFTEN LIDT ENDNU!

 

TILBUD: 2 retter 250,- 3 retter 300,- 4 retter 350,-

Normalpris: 2 retter: 295,-   3 retter: 375,-  4 retter: 425,-

 

Aktuel menu:

Blåmusling bisque – svampe – kammusling – tomat

Pighvar på ben – nye rødder – hyldebær – grønkål

3 gode oste – Hjemmelavet kompot – Syltede nødder – Knækbrød

Æble – lakridsrod – havsalt – karamel – vanilje

Vi serverer også:

Velkomst & Snacks
Nyd et glas mousserende vin og kokkens snack inden middagen.
75,-kr

Charcuteri bræt
Et bræt med et skiftende udvalg fra vores deli: charcuteri, oste, røget laks fra Røgeri Hindsholm, hjemmelavet tomatpesto, artiskokcreme, syltede grøntsager og nødder. Serveret med hjemmebagt lyst og mørkt brød. (Fås også udgave med grønt og fisk)
199,- kr.

separator-streg-venstre

VIN & BRÆT

separator-streg-hojre

Torsdag kl 17.30 – 21.30

Mad på bræt og vine på glas.

Menu

Charcuteri bræt
Et bræt med et skiftende udvalg fra vores deli: charcuteri, oste, røget laks fra Røgeri Hindsholm, hjemmelavet tomatpesto, artiskokcreme, syltede grøntsager og nødder. Serveret med hjemmebagt lyst og mørkt brød. (Fås også udgave med grønt og fisk)
199,- kr.

Alt på bræt
Brætter med skiftende udvalg af kolde og lune anretninger med saltede og søde sager
299,-

Velkomst & Snacks
Nyd et glas mousserende vin og kokkens snack inden middagen
75,-

Vin: Spørg betjeningen om dagens udvalg og priser

separator-streg-venstre

GASTROTEKETS GÆSTEBUD

separator-streg-hojre

Fredag og lørdag kl 17.30 – 21.30

Aktuel menu – gældende til og med  4. november

Forret: Blåmusling bisque – svampe – kammusling – tomat

Mellemret: Krondyr ryg – valnød – druesauce – blegselleri

Hovedret: Fynsk kalvebryst – morkel farseret porre – jordskok – palmekål – røget marv

Ost: 3 gode oste – Hjemmelavet kompot – syltede nødder – knækbrød

Dessert: Æble – lakridsrod – havsalt – karamel – vanilje

 

VORES KOMMENDE JULE GÆSTEBUD
– serveres hver torsdag, fredag og lørdag fra 10. november – 22. december

Forret: Hummer – Porre – Røget sild – Æble

Mellemret: Confiteret gris – Grøn langkål – Grønkålschips – Kastanje

Hovedret: And & Gås – Kålrabi – Rosenkål – Ragout

Ost: 3 slags oste – hjemmelavet knækbrød – syltede nødder – kompot

Dessert: Friteret kage – Ris skum – Tørret frugter

Priser
2 retter: 295 kr  3 retter: 375 kr  4 retter: 425 kr  5 retter: 495 kr
Mulighed for afstemt vinmenu.

Eller læn dig tilbage og bestil en helaften-oplevelse for kun 750 kr. pr. person (indeholder velkomstbobler og snack, 4 retter, vinmenu, kaffe/te og sødt)

OBS! Hvis du er allergiker, vegetar m.m, bedes du gøre opmærksom herpå ved bordreservation. Hvis du er vegetar men fx. ønsker varm fisk til din hovedret på vores Gæstebud (fredag & lørdag), skal det forudbestilles, da vi som udgangspunkt kun har frisk fisk om onsdagen til vores fiskeaften.

Vi serverer også:

Velkomst & Snacks
Nyd et glas mousserende vin og kokkens snack inden middagen.
75,-kr

Charcuteri bræt
Et bræt med et skiftende udvalg fra vores deli: charcuteri, oste, røget laks fra Røgeri Hindsholm, hjemmelavet tomatpesto, artiskokcreme, syltede grøntsager og nødder. Serveret med hjemmebagt lyst og mørkt brød. (Fås også udgave med grønt og fisk)
199,- kr.

separator-streg-venstre

WEEKENDFROKOST OG -BRUNCHMENU

separator-streg-hojre

Brunch: lørdag kl. 10.00 – 14.00
Frokost: lørdag kl 10.00 – 15.30

 

VARME RETTER

Brunch
Brunchpølse, tørsaltet bacon og røræg, koldrøget laks, kogt skinke, frugt, ost, yoghurt, hjemmelavet müesli og frugtsirup. Hjemmebagt lyst og mørkt brød, syltetøj og smør. (Fås også i en børne-udgave)
169,- kr.

Ristet svampetoast
Smørristet brød – Stegte svampe – Fanø skinke – Salat
129,- kr.

Gastrotekets Croque Monsieur
Lyst brød – fransk skinke – comté – sennep – salat
95,- kr.

 Glæd dig også til vores:

Julebræt – som serveres i perioden 10. november til 22. december
Æbleflæsk – Gravad laks – Medister – Julesild – Confiteret gris – Grønkål – Ris a la mande – Stelton  
169,- kr.

KOLDE RETTER

Kulmule rillette
Selleri – dild – citron – sprødt brød
159,- kr.

Andesalat
Confit de canard – kapers – hjertesalat – sennepsmayo – sprødt brød
149,- kr.

Laks fra Hindsholm Røgeri
Fennikel – urter – syrnet fløde – radise
149,- kr.

Charcuteri bræt
Et bræt med et skiftende udvalg fra vores delikatesse: charcuteri, oste, røget laks fra Røgeri Hindsholm, hjemmelavet tomatpesto, artiskokcreme, syltede grøntsager og nødder. Serveret med hjemmebagt lyst og mørkt brød. (Fås også i en udgave med grønt og fisk)
169,- kr.

Ostebræt
4 oste – Hjemmelavet knækbrød – Syltetøj
119,- kr.

Snacks
Lidt forskelligt fra vores deli: oliven, skinke/ pølser, olivenolie og brød
65,- kr.

Kage/dessert
Spørg din tjener
69,- kr.

nyhedsbrev-ikon

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Gastrotekets nyhedsbrev og få information om
f.eks. vareudvalg i butikken og kommende arrangementer.

Top
X