LIDT OM GASTROTEKET

På Gastroteket laver vi alt mad fra bunden. Vi kalder det “Ærlig mad, der smager!”

Vores køkken opererer ud fra Nose2Tail- princippet, og køber hele dyr hjem hos mindre landbrug, der går op i smag og dyrevelfærd.

Vi udnytter hele dyret, da vi synes alt andet er synd og total madspild. Det betyder, at du som gæst kun ved, at du fx får kalv til hovedret, men ikke hvilket stykke på kalven der bliver serveret. Men vi garanterer dig, at det er godt og lavet med omtanke for at kræse om dine smagsløg.

Gastroteket åbnede 1. december 2015 – og bag står et hold af engagerede mennesker, der bidrager på forskellig vis og med forskellige kompetencer. Uden disse dygtige og passionerede mennesker eksisterede Gastroteket ikke. Den unikke indretning er skabt ud fra et princip om at lave en anderledes, hyggelig og afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle.

Gastroteket har en høj social profil, hvorfor vi tager imod udsatte unge i køkkenet. Formålet er, at de unge kan udvikle deres personlige, faglige og sociale færdigheder med henblik på at opnå en god tilknytning til uddannelses- eller arbejdsmarkedet.

nyhedsbrev-ikon

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Gastrotekets nyhedsbrev og få information om kommende arrangementer og events.

Top
X