LIDT OM GASTROTEKET

På Gastroteket laver vi alt mad fra bunden. Vores køkken køber kød hjem fra landbrug, der går op i smag og dyrevelfærd. Vi kalder det “Ærlig mad, der smager!”

Et dyr er mere end en mørbrad og filet – på Gastroteket forsøger vi i videst mulig udstrækning at udnytte hele dyret, da vi synes alt andet er synd og madspild. Det betyder, (medmindre andet fremgår) at du som gæst kun ved, at du fx får kalv til hovedret, men ikke hvilket stykke på kalven der bliver serveret. Men vi garanterer dig, at det er godt og lavet udelukkende for at kræse om dine smagsløg.

Den unikke indretning, som du finder på Gastroteket, er skabt af vores eget team af dygtige håndværkere og designere. De har specialdesignet møbler og inventar – og lavet det meste fra bunden.  Indretningen er skabt ud fra et princip om at lave en anderledes, hyggelig og afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle.

Gastroteket har en høj social profil, hvor vi hjælper udsatte unge i køkkenet. Formålet er, at de unge kan udvikle deres personlige, faglige og sociale færdigheder med henblik på at opnå en god tilknytning til uddannelses- eller arbejdsmarkedet.

Campaya.dk er en ferieguide, der har bragt en online artikel om Gastroteket. Artiklen beskriver, hvem vi er og hvad vi står for. Du kan læse hele artiklen her.

nyhedsbrev-ikon

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Gastrotekets nyhedsbrev og få information om kommende arrangementer og events.

Top
X