Caroline & rødderne

Bag Gastroteket står et hold af engagerede mennesker, der bidrager på forskellig vis og med forskellige kompetencer. Uden disse dygtige og passionnerede mennesker eksisterede Gastroteket ikke. Stor tak til alle ”rødderne”.

Medejer af Gastroteket, Caroline Penhoat har igennem 6 år drevet butik Caroline på Nørregade 28 i Odense. Caroline har i flere år været optaget af at formidle unikke smagsoplevelser. Det har hun valgt at gøre igennem de råvarer, som hun har udvalgt blandt producenter og håndværksslagtere med rødder i Fyn og Frankrig.

Medejer af Gastroteket, Lena Bech Rasmussen har rødder i socialfagligt arbejde. Hun driver konsulentfirmaet People Placement ApS, som hjælper mennesker i arbejde eller uddannelse. Lena har længe ønsket et spisested, hvor udsatte unge kan udvikle deres personlige, faglige og sociale færdigheder med henblik på at opnå en god tilknytning til uddannelses- eller arbejdsmarkedet.

”Caroline & rødderne” henviser således til det hold af engagerede mennesker bag Gastroteket samt de unge ”rødder”, der har brug for en ekstra chance.

Rødder i køkkenet

Gastroteket har indgået en aftale med Odense Kommune om at tage imod mennesker, som skal arbejdsprøves i en tidsbegrænset periode.

I køkkenet har vi derfor fået hjælp fra / og hjulpet mennesker med mange forskellige baggrunde:

  • den sygemeldte, som skal finde ud af om han/hun kan komme tilbage på arbejdsmarkedet;
  • dem med et ophold eller 2 i fængsel, som skal vise sig selv og fremtidige arbejdsgivere, at de er pålidelige medarbejdere;
  • dem, som skal blive afklaret mht. den type arbejde, de egner sig til.
  • derudover har Gastroteket haft 2 udlændinge i sprogpraktik, hvor den ene blev senere fastansat hos os.

Lena, som har mange års erfaringer inden for det socialfaglige område, står som initiativtager bag disse aftaler.

nyhedsbrev-ikon

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Gastrotekets nyhedsbrev og få information om
f.eks. vareudvalg i butikken og kommende arrangementer.

Top
X