LIDT OM GASTROTEKET

På Gastroteket laver vi alt mad fra bunden. Vi går op i smag og dyrevelfærd. Vi kalder det “Ærlig mad, der smager!”

På Gastroteket kan du vælge i blandt flere forskellige spiseoplevelser. Hver måned laver vi ny menu, og du kan som gæst vælge:

  • Liberalisten – en menu med maksimal personlig frihed, hvor du frit vælger blandt vores 10 ala carte retter. Retterne bliver serveret på tallerken.
  • Socialisten – en fællesskabsoplevelse, hvor menuen serveres i skåle og fade, og hvor du deler med dine ledsagere. Menuen kommer i 3 serveringer, og I kommer igennem 10 små retter.
  • Diktatoren – vi har på diktatorisk vis udvalgt 5 retter inklusiv vin for dig. Du får velkomstdrink og snack inden middagen, og slutter af med kaffe/the og kokkens sødt.
  • Teatermenu – frem til klokken 18, kan du også vælge mellem vores charcuteri bræt og vores vegetarbræt.

Den unikke indretning, som du finder på Gastroteket, er skabt af vores eget team af dygtige håndværkere og designere. De har specialdesignet møbler og inventar – og lavet det meste fra bunden.  Indretningen er skabt ud fra et princip om at lave en anderledes, hyggelig og afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle.

Gastroteket har en høj social profil, hvor vi hjælper udsatte unge i køkkenet. Formålet er, at de unge kan udvikle deres personlige, faglige og sociale færdigheder med henblik på at opnå en god tilknytning til uddannelses- eller arbejdsmarkedet.

nyhedsbrev-ikon

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Gastrotekets nyhedsbrev og få information om kommende arrangementer og events.

Top
X