Posted in Arrangementer, on 2 april 2018, by , 0 Comments

CHAMPAGNESMAGNING & TAPAS ONSDAG D. 11. APRIL KL. 18.00

Glæd dig til en hyggelig aften med en overdådig tapasmenu. Vi skal igennem 6 champagner og 3 serveringer, der matcher champagnerne. Simon fra Vintage Champagne vil guide jer gennem aftenen og fortælle mere om sit livs store passion.

1. Servering.
Radiser – Brunet smør – Karse
Stenbider – Rogn – Rødløg – Creme Fraiche

Hertil:
Fransoret-Filaine Blanc de Blancs
&
Salmon 100 % Meunier.
——-
2. Servering.
Røget kartoffel – Kapers – Ramsløg
Hvide asparges – Fanø skinke – Malt
Røget kylling rilettes – Agurk – Persille
Gravad okse – Timian – Tomat

Hertil:
Alain Vesselle Millésime 2005
&
Charlier et Fils Special Club 2005
——-
3. Servering.
Rabarber – Hvid chokolade – Mynte
2 franske oste – Sylt – Sødt – Knækbrød

Hertil:
Charlier et Fils Perle de Rosé demi-Sec
&
Fransoret-Filaine Cuvée reserve.

Arrangementet koster 599,- pr. person og du kan købe billetter her

Top
X